top of page

Formål

DALKO vil revolutionere sikkerhedsmarkedet i Danmark gennem innovative og gennemsigtige løsninger, så flere kunder får adgang til bedre og billigere sikkerheds- og alarmmonitorering.

Vision

DALKO vil bringe installatører tættere på deres kunder og tilbyde vagtcentraler meget større fleksibilitet og bedre mulighed for at tilbyde skræddersyede services til deres kunder.

At reducere bureaukrati og omkostningsniveau for vagtcentraler, installatører og kunder gennem digitalisering, automatisering og innovation.

Mission

Værdier

Gennemsigtighed
Hos DALKO arbejder vi åbent og som en del af et netværk af virksomheder. Vi indgår partnerskaber både i Danmark og udenlands for at skabe den bedst mulige løsning for vores kunder.

 

Pålidelighed
Det er afgørende for DALKO, at man kan stole på vores systemer, vores medarbejdere og vores aftaler.

 

Ansvarlighed
I DALKO tager vi ansvar for samfundet og for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde vores kunder de bedste og mest tidssvarende løsninger. Vi vil proaktivt arbejde med vores kunder, så de konstant har de billigste løsninger ift. deres behov. Vores kunder skal kunne føle, at vi tager hånd om de udfordringer, de møder i deres hverdag.

 

Tilgængelighed
I DALKO afsøger vi konstant markedet for løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. I samarbejde med vores partnere udvælger og udvikler vi systemer, der både sparer kunderne penge og tid. Derved skaber vi værdi for installatører, vagtcentraler og slutkunder.

 

Nysgerrighed
I DALKO er vi åbne for nye tanker, nye idéer og nye løsninger, der kan bidrage til en bedre og mere effektiv hverdag for vores kunder.

 

Bæredygtighed
I DALKO arbejder vi med bæredygtighed på mange niveauer: Klima, miljø, medarbejder og bundlinje skal alle være bæredygtige. Det gælder både for os selv og for vores partnere.

sitasys-logo.png

Sitasys is a dynamic Swiss company that provides the world's first end-to-end certified and most secure cloud-based alarm management solution named evalink, which was built for automation and scale to better protect people's lives and values. Next to that, Sitasys offers best-in-class finger-print identification and is Swiss market leader in secure train communication. 

bottom of page